News

1000km voor Kom op tegen Kanker

TEAM PIROS SMEERT DE BEENTJES IN VOOR DE 1000KM VAN KOM OP TEGEN KANKER

Team Piros bereidt zich voor op de 1000km van Kom op tegen Kanker tijdens het Hemelvaart weekend van 2023. Steun jij ons team van renners mee om aan de start te geraken? Dat kan via een gift of sponsoring. Wij zijn alvast volop aan het trainen!

Waarom springen wij op onze fiets?

Kom op tegen Kanker is een actie die iedereen nauw aan het hart zou moeten liggen. Want in de voorbije jaren hebben we allemaal wel al iemand in onze omgeving gehad die we hebben zien winnen of verliezen van kanker. Daarom zetten ook wij hier graag onze fietsbenen onder.

Het startgeld dat wij inzamelen gaat volledig naar kankeronderzoek. Dat is nodig, want jaarlijks horen nog steeds zo’n 40.000 Vlamingen dat ze kanker hebben. En ja, kanker wordt wel steeds beter behandeld, maar helaas overleeft ook een op de drie de ziekte nog steeds niet. Wie kanker wel overleeft, ondervindt hier lang de gevolgen en angsten van.

Met deze opbrengst dragen wij dus graag ons steentje bij. Want samen kunnen we voor heel wat kankerpatiënten het verschil maken.

Hoe steun jij ons team?

  • Doe een gift

Klik hier om een gift te doen via onze teampagina. Vanaf 40 euro per jaar is een gift al fiscaal aftrekbaar.

  • Sponsor onze fietshelden

Wil je ook iets meer doen voor onze renners? Dan kan je hen sponsoren:

  • Vanaf 150: we zetten jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en delen deze op onze LinkedIn-pagina als één van onze fantastische sponsors aan deze actie
  • Vanaf 400: naast jouw bedrijf te laten blinken op onze sociale media, laten we jouw logo op onze wieleroutfits drukken

Neem hiervoor contact met ons via info@piros.be

Alvast van harte dank voor jouw gulle bijdrage!

Team Piros

1000km voor Kom op tegen Kanker

Share

More things you might be interested in
×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?